bloggrabatt

BABYSITTER

BABYSITTER. Snygga och säkra babysitters från FisherPrice. Lajbansson leksaker satsar på säkra babysitters och andra babyartiklar.

FISHER PRICE – BABYSITTER – ROSA

Bekväm babysitter med justerbart huvudstöd. Borttagbar leksaksbåge med 3 leksaker.

Babysittern är utrustad med 3-punkt säkerhetssele som håller baby på plats. En deluxe-dyna för extra bekvämlighet som går att tvätta i tvättmaskin. Dom lugnande vibrationerna lugnar babyn lika bra som en åktur i bilen.

En regnskog som lugnar och underhåller! Babysitter från Fisher Price. Kan enkelt vikas ihop och förflyttas med ett smidigt handtag!

Babysittern är utrustad med följande.

Praktiska bärremmar, Öppen konstruktion gör det lätt att sätt i och ta ur barnet, Trepunktsbältet håller barnet säkert på plats, Fem hastigheter skapar varierande rörelser, Mobilen kan svängas åt sidan när det är dags att sova, Sju lugnande regnskogsmelodier, Volymkontroll

FISHER PRICE BABYSITTER / BARNSTOL

För både vila och lek!

Avtagbara leksaker som stimulerar barnets sinnen.

Skumgummiklädd vadderad leksaksbåge med leksaker som roar barnet. Unika strukturytor och ljudeffekter stimulerar känsel och hörsel. Vibrationsenhet lugnar barnet lika bra som en åktur i bilen. Den batteridrivna vibrationsenheten kan slås på och av. Mjuk gungande rörelse som aktiveras av barnets egna rörelser. Avtagbar dyna som tål maskintvätt och torktumling.

(Batterier ingår ej)

048180204818030481812

Etiketter: , , ,

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.